Om at starte en blog

Om at starte en blog

Jeg har talt lidt på instagram, om det her med at ville andet og mere i livet, end det jeg allerede foretager mig. Jeg bruger instagram enormt meget, og tænker det er en skide god platform, når man gerne vil skrive og nå ud til nogen – med noget. Men når man taler så meget som jeg gør, så er en blog også bare en formidabel idé.

Jeg aner jo stadig ikke hvad jeg skal finde på. Lige nu studerer jeg jo, og det stopper jeg ikke med, før jeg er færdiguddannet altså. Og så skal jeg arbejde.

Lige pt. flyder instagram over med power quotes og “du kan gøre lige hvad du vil, når du vil det” eller “du er den eneste der holder dig tilbage!”. Det er i og for sig ikke forkert, men jeg har iført mig fornuft-brillen, og tænker nu egentlig ikke at jeg vil springe ud i at være selvstændig, uden at have en indkomst. Der er jo lige det med de to børn, og at man vel også gerne vil leve godt. Det er i hvert fald sådan jeg prioriterer. Det eneste jeg ved er, at jeg ikke har det godt med en hverdag som almindelig arbejder (det lød måske lidt forkælet – jeg vil bare være selvstændig, ikke dronning), for jeg bruger al min energi i samme hamsterhjul hver dag, og kommer så hjem uden overskud til min familie. Så jo, jeg vil bruge min uddannelse, men på sigt ikke sådan på den klassiske måde. Det er i hvert fald planen lige nu – alt kan jo ændre sig, livet er foranderligt. Siges det. Målet for mig er, at jeg skal elske mandag lige så meget som fredag. Så der er noget at leve op til, og meget der skal gøres.

Så hvorfor bloggen? Fordi det er endnu en platform jeg kan bruge til, ja hvad end det nu bliver jeg vil gøre. Jeg elsker at skrive, og nogle gange har jeg mere at sige, end den smule spalteplads Instagram tilbyder. Den gamle blog var til mit gamle jeg. Hende der var alene med sin lille søn, og som havde meget at sige om det. Jeg troede jeg var færdig med at blogge – men jeg var bare færdig med lige præcis den blog. Og nu må vi så se, hvad denne har at byde på.

4 kommentarer

 • Josephine Viggas mor

  ELSKER at du har lavet en blog! Det skulle du DS ha gjort sådan igår faktisk 😍 endnu et sted hvor jeg kan følge din ærlighed og bare det super fede og rare væsen du er. Du er en sand fornøjelse Camilla. Og håber vi støder på hinanden ( hvor vi begge opfangere det ) så jeg kan få hilst på dig, efter ha fulgt dig i en evighed nu ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød, Josephine. <3
   Jeg så dig faktisk igen imorges, råbte hej og vinkede – og du så mig så absolut ikke 😛 Det må lykkes en dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Må stoppe med at gå i min egen lille verden om morgen med alt for højt musik i høretelefonerne. 😂 3 gang må være lykkens gang, er det ikke det man siger 😂❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja ærligt talt – dér stod jeg og hoppede og vinkede som en anden idiot, og så gik du bare videre 😂❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at starte en blog